iphone 8 case with card holder blue
iphone 8 case with secret card holder
iphone 8 case with hidden card holder
iphone 8 case with card holder anti-slip
iphone 8 case with card holder credit card id driving license
iphone 8 case with card holder plastic
iphone 8 case with card holder shock absorbant
iphone 8 case with card holder protects camera
iphone 8 case with card holder red
iphone 8 case with card holder yellow
iphone 8 case with card holder green
iphone 8 case with card holder purple
iphone 8 case with card holder white

iPhone 8 Case with Card Holder

Regular price $19.98
Unit price  per 
Tax included. FREE Shipping Available.

iPhone 8 Case with Card Holder description

  • STYLISH:¬†iPhone Case with card holder looks modern and cool. It works great as both, wallet and case, for iPhone 6s, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8ÔľĆ iPhone SE 2020 (4.7" screen)
  • ENLARGED SPACE:¬†Secret card holder has enough space¬†for up to 4 cards (credit cards, license, folded bills, other ID-size cards)
  • SAFE: Semi-auto opening¬†door for guarding your cards securely and easily flip open and close
  • HEAVY DUTY:¬†Armor design, super cool, very protective and convenient in daily use
  • NO NEED TO CARRY WALLET:¬†Replace your bulky wallet with this case when traveling light.

Features

Compatible Brand: APPLE
Type: Half-wrapped case, armor slide case i phone
Features: Anti-fingerprint, anti-scratch, shockproof, dustproof, heavy duty, non-slip
Design: Phone case with hidden card holder and phone stand holder
Material: High quality soft TPU silicone + acrylic back case cover
Suitable For: Gifts for Men/Women/Girls/Boys. Tap if you'd like this iPhone case with card holder in BLACK.
Style: Sport, casual

Service

Order Processing: 1-7 days
Shipping: FREE
Delivery Time: 4-14 days within US
Return: FREE return and replacement within 30 days 

Choose your fav colour, pick your iPhone model, Place Order now and expect to see your brand new iPhone Cardholder Cases at your porch soon!


Quality Guarantee
30 Day Return
FREE Delivery


Your questions about iPhone 8 Case with Card Holder answered

1. Does this case work with wireless charging?
Answer: No, the enlarged space for 4 cards adds too much distance between phone and charger. If you have other wallet case that does, you'll have to take cards away anyways. As credit cards and charger might interfere each other.

2. Does it fit the plain 8 iphone? (not se)
Answer: Yes it fits the iPhone 8.

3. Does the color wear off with constant use?
Answer: No, it doesn't. Unlike other materials, acrilic back cover does not wear off even if you carry it all the time. It'll look as good as it did when it arrived and your'll never have to change this case, unless you want a different colour one.

4. How is the door held closed? is is secure so that it does not open on its own while being handled?
Answer: The door is held closed by a spring. It is secure. It won't open on its own.

5. Is there a built in screen protector?
Answer: No, all cases of this type do not come with screen protector. But they will fit.

6. Can money go inside?
Answer: Yes, few bills folded can go inside.

7. Can I use wired earbuds or headphones with this case?
Answer: Yes! It has an opening for the headphone jack that is plenty wide to plug in wired headphones!

8. Does it have a raised edge on the front to help protect the glass?
Answer: Yes, it has a raised edge, it’ll protect your screen when you drop your phone. you'll love this case a will definitely buy it again in a different colour and recommend to your fam and friends.

Customer Reviews

Based on 16 reviews
100%
(16)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
I. A.

It has space for 2 credit cards, insurance card, drivers license, and transit card. I also occasionally fit a folded $20 in there for emergency cash.

E
Ethel

This is the best wallet case I have ever owned by far

S
Shanna Douglas

Arrived today, very fast, thank you

L
Lynn

Very good quality.

M
Mohammad K.

Good evening I received my package. thank you