army green jacket for fishing
 jacket for hunting back view
 fleece jacket mens no hood full zip up closure with chin guard
hunting jacket silent skin-friendly soft fabric
fishing jacket with side zipper pockets - detailed view pocket
 fleece jacket with mooth and quality zipper - detailed view foto
fleece jacket with thumb whole for additional warmth
fleece jacket with adjustable windproof hem - detailed view
hunting jacket with many pockets
 fleece jacket with chest zipper pocket - detailed view
hunting jacket size chart
jacket for fishing size chart
black fleece jacket
gray fleece jacket for fishing and hunting
navy blue jacket for fishing
camouflage khaki jacket for hunting

Fleece Jacket For Fishing and Hunting

Regular price $59.99
Unit price  per 
Tax included. FREE Shipping Available.

   Highlight your masculinity, confidence and vitality.

Fleece Jacket for Fishing and Hunting - functional and fashionable choice for active people, who spend much time outside.

   In contrast to others, produces no noise when you are moving, so you don't annoy others or get annoyed and you can remain concealed while hunting.

  Fleece Jacket for Fishing and Hunting is Comfortable, Windproof,  Breathable and as Wear-resistant as high quality fleece can be. It'll definitely become your "Go To".

   It gets the job done in comfort and protects you from cold weather, wind and drizzle. Size is true so order accordingly to your build.

   Zippers and pockets are well made and good quality, You'll be able to hide a lot of stuff, accessories and snacks with the many choices of pockets available in this jacket. 

Material: polyester; Inner: soft fleece

Features

  • Double zipper design. The zipper head is on the left.
  • Adjustable wrist and elastic cuffs for better wind protection and a comfort fit.
  • Multi-Pockets. 2 Slanted pockets, 1 chest pockets, and 2 pockets with patches on arms.

       Fleece Jacket works great as tactical, outdoor and sporting clothes, assembled for a high quality and comfortable wearing experience. Easy to clean and maintain a good shape.

       Suitable for everyday wear, as like as Hiking, Climbing, Camping, Hunting, Fishing, Mountaineering, Fishing, Cycling and other Outdoor activitie.

    Wash Method

    • Hand/Machine Wash
    • Wash in Cold Water
    • DO NOT BLEACH
    • HANG DRY

    Size Chart cm/inches

    Service

      Order Processing: 1-7 business days
      Shipping: 

      • FREE 10-20 days within US,
      • FAST 4-14 days within US for only $9.99,

      Return: returns accepted within 30 days. FREE return if item arrived defective. For any other reason returns accepted, return shipping fee is deducted from the refund. Read more...


      Your Questions about Fleece Jacket for Fishing and Hunting answered

      1. I am 5'11 and 200lbs, should I choose xxl?
      Answer: Yes.
      Is the hood removable?
      Answer:
      Yes. It can also be rolled and zipped.

       

      I'm 5ft 4" roughly 115 Ibs with a runners build should I go for a medium or large
      Answer:Definitely a medium


      Does this have a hood? 
      Answer: No. Tap here if you'd like a Fleece Jacket With Hood

      3. Does this have a side zipper pocket like for tactical uses? Like gun or duty?
      Answer:
      No.

       

      4. I'm looking for a jacket something warmer than windbreaker, but not as warm as a ski jacket. Does this jacket match what I am looking for?
      Answer: This jacket is exactly what you want.

       

      5. Is this jacket noisy?
      Answer: No, it’s not.  If you compare Fleece to GoreTex, the last one is more loud and fleece is sound-less.

       

      6. Will the hood be big enough to covere pass your forehead?
      Answer: Yes. The hood covers the forehead. However, a ball cap will keep it away from your face if youd like.

       

      7. Can it keep you warm in 32 and below?
      Answer: Yes it’s very warm. However, it is a jacket. To keep you wark overall, you'll need warm pants or a suit.

      Customer Reviews

      Be the first to write a review
      0%
      (0)
      0%
      (0)
      0%
      (0)
      0%
      (0)
      0%
      (0)